Få hjælp til

De færreste kan gå igennem livet uden sår og skrammer –  fysisk eller psykisk. Nogle gange heler sårene pænt op af sig selv, og andre gange må man i behandling for at undgå varige mén.

Ingen stiller spørgsmål ved, om man skal i behandling for et brækket ben eller en brækket arm. Hvis man føler sig sårbar, eller hvis man har psykiske sår, kan det ofte være vanskeligt at tage det første skridt for at få hjælp.

Vi lever i et individualistisk samfund. Det vil sige, at der hviler et stort pres på den enkelte – både på arbejdspladsen og i fritiden. I nogle kredse taler man åbent om det – travlhed, stress, frustration eller personlige problemer.. mens man i andre kredse går mere stille med dørene..

Mange føler, at de skal profilere sig selv for at leve op til egne og andres forventninger.  Mange føler, at de har et forventningspres hvilende på sig – at de skal være på en bestemt måde for at være gode nok.

Ingen kan leve op til alle de krav og udfordringer, som livet byder på – og alligevel er der mange mennesker, der går rundt og tror, at de ikke er gode nok.. at de er anderledes.. at det er svaghedstegn, hvis de fortæller, at de har problemer.

Har du tænkt over, at det faktisk er en styrke at kunne indrømme for sig selv, at man har problemer? Det er en styrke at turde vise, at man kan være sårbar.  Det er en styrke at kunne bede om hjælp, hvis man har brug for det.

Måske ved du, hvilke problemer du har brug for at få talt om.. så starter vi der…  eller måske ved du det ikke helt, fordi det hele føles kaotisk, når du har det skidt.

Jeg kan tilbyde dig hjælp til at få mere klarhed over dine tanker og mere klarhed over, hvilken hjælp, du har brug for. Du behøver ikke at kunne gøre rede for det selv fra starten.